Vi avlastar styrelsen – få mer tid till annat

För styrelsen finns olika tilläggstjänster som förenklar styrelsearbetet. Tjänsterna är tillgängliga för bostadsrättsföreningar som redan har förvaltningstjänster från JM@home. 

När du som styrelsemedlem klickar på nedan länkar dirigeras du vidare till vårt gränssnitt för inloggning till Styrelsewebb & Attestwebb som i dagsläget har ett annat uttryck och utseende. Vi arbetar hårt för att du som kund snart ska få en mer sammanhängande kundupplevelse.

Tack för ditt tålamod!

Manual för kundportalen och våra funktioner finner du genom att klicka -> här.

Inloggningsproblem i Attestwebb & Styrelsewebb? – Du kan eventuellt ha fått ett nytt lösenord utskickat till din e-post! Gå igenom din e-post och säkerställ att du mottagit e-post från oss! Om du har frågor gällande inloggning, vänligen kontakta Kundservice på 020 – 731 731 eller kundservice@jm.se

Avflyttningskontroll

Vi genomför en lägenhetskontroll innan utflyttning, så att eventuella skador kan identifieras och åtgärdas och vi ser till att det inte har skett några otillåtna ändringar eller installationer. 

Skadehantering

Vi kontrollerar fastigheten och dokumenterar eventuella skador. Om skada upptäcks hjälper vi till med att lämna in en skadeanmälan till det aktuella försäkringsbolaget.

Välkomsttjänst

Vi avlastar styrelsens informationsansvar och ser till att nyinflyttade medlemmar får den information som behövs för att känna sig hemma i sin nya bostad och i föreningen.

Underhållsplan – för en mer hållbar förvaltning

Med en plan för föreningens skötsel kommer aldrig underhållsbehoven som en överraskning och kostnaderna kan enkelt spridas ut under en längre period. När föreningen har koll på den årliga snittkostnaden vet ni också hur mycket som behöver avsättas till underhållsfonden. Det gör det enklare att hålla en jämn boendekostnad och kan dessutom spara pengar på sikt.

Våra erfarna förvaltare hjälper gärna till och skräddarsyr en lika effektiv som hållbar underhållsplan för just er bostadsrättsförening.

Så mycket tid sparar du

Undersökningar visar att en styrelseordförande (i en genomsnittlig bostadsrättsförening i Stockholm, 44 lägenheter) ägnar i snitt 6–7 timmar åt styrelsearbetet – varje vecka, året om.  I större bostadsrättsföreningar (fler än 100 lägenheter) tar styrelsearbetet ännu mer tid – i snitt tio timmar per vecka. Hur mycket är din tid värd?

Låt oss avlasta styrelsen, så får du mer tid till annat.