Tillsammans styr vi upp styrelseåret

Arrangera årsstämma och sammanställa stadgar. Hantera lån, räntor, amortering och såklart ha kontroll på avgifter. Nya grannar ska välkomnas. Utflyttade ska vinkas av. Vårstädning, höststädning, trappstädning. Och så den där lampan i porten som hela tiden går sönder. Vi vet att styrelsearbetet kan vara påfrestande, men så behöver det inte vara.

Vi vill att det ska vara enkelt att bo. Med lokal närvaro, gedigen erfarenhet och långsiktig hållbarhet i fokus kan vi vara ett extra stöd. För JM-producerade bostadsrätter erbjuder vi både teknisk och ekonomisk förvaltning och skräddarsyr förvaltningen efter era behov. En välskött förening är en hållbar förening.

Under styrelseåret tillhandahåller vi hjälp med stort som smått, från enklare administration till mer tidskrävande uppgifter – både inom teknisk och ekonomisk förvaltning. Vårt tjänsteutbud är brett och ni väljer själva vad just er förening behöver hjälp med.

Bor du i en JM-byggd fastighet och är intresserad av att få veta mer? Fyll i din information, så tar vi kontakt och vi går tillsammans igenom vilken förvaltningslösning som passar din förening bäst.

Teknisk förvaltning

Hos oss får ni den kompetens och det kunnande som krävs för en väl omhändertagen fastighet. Inom teknisk förvaltning erbjuder vi både Fastighetsdrift, så som teknisk drift, snöröjning och jour samt Styrelsestöd, till exempel besiktning och uppdatering av underhållsplan.

Ekonomisk förvaltning

Med ekonomisk förvaltning hos oss får din förening hjälp med de tjänster som kan upplevas tidskrävande och komplicerade. Vi erbjuder ett stort urval av ekonomiska tjänster som effektiviserar ert arbete, som till exempel avgifts- och hyresadministration, årsredovisning, löpande bokföring och lånehantering.