Förvaltningstjänster

Vi vill att det ska vara enkelt att bo. Med lokal närvaro, gedigen erfarenhet och långsiktig hållbarhet i fokus kan vi vara ett extra stöd. För JM-producerade bostadsrätter erbjuder vi både teknisk och ekonomisk förvaltning och skräddarsyr förvaltningen efter era behov. En välskött förening är en hållbar förening.

Under styrelseåret tillhandahåller vi hjälp med stort som smått, från enklare administration till mer tidskrävande uppgifter – både inom teknisk och ekonomisk förvaltning. Vårt tjänsteutbud är brett och ni väljer själva vad just er förening behöver hjälp med.

Bor du i en JM-byggd fastighet och är intresserad av att få veta mer? Välkommen att kontakta oss på JM@home så går vi tillsammans igenom vilken förvaltningslösning som passar din förening bäst. Kontaktformulär, se nedan.

Ekonomisk förvaltning

Med ekonomisk förvaltning hos oss får din förening hjälp med de tjänster som kan upplevas tidskrävande och komplicerade. Vi erbjuder ett stort urval av ekonomiska tjänster som effektiviserar ert arbete, som till exempel avgifts- och hyresadministration, årsredovisning, löpande bokföring och lånehantering.

Teknisk förvaltning

Hos oss får ni den kompetens och det kunnande som krävs för en väl omhändertagen fastighet. Inom teknisk förvaltning erbjuder vi både Fastighetsdrift, så som teknisk drift, snöröjning och jour samt Styrelsestöd, till exempel besiktning och uppdatering av underhållsplan.

Vill du bli kontaktad?

Vi på JM@home förvaltar JM-producerade bostadsrättsföreningar i Sverige. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och din förening?
Fyll i nedan kontaktformulär så återkommer vi till dig inom kort!
Förfrågan förvaltning