Inloggning Kundportal
Ekonomisk förvaltning

Styrelse och boende

Inloggning Kundportal
Teknisk förvaltning

Endast styrelse

Inloggningsproblem eller vill du göra en serviceanmälan?

Har du problem med inloggning eller vill du anmäla ett serviceärende, kontakta kundservice på 020 – 731 731 eller kundservice@jm.se.

Nu lanserar vi en ny Kundportal för ekonomisk förvaltning

Vi arbetar hela tiden med att förbättra våra tjänster för dig som boende. Med den nya Kundportalen för ekonomisk förvaltning kan du enkelt se dina avier, ändra aviseringssätt, uppdatera personuppgifter, ansöka om andrahandsuthyrning, se information om din lägenhet samt komma i kontakt med Styrelsen och med oss på JM@Home.


Efter inflyttning

När du har flyttat in i din nya bostad finns vi kvar. Med köpet av bostaden följer trygga garantier och besiktningar – för att säkerställa att allt är som det ska. Här har vi samlat information om vår ansvarstid och annat som är bra att veta!

Bo med bostadsrätt

En bostadsrättsförening, förkortat brf, är en ekonomisk förening. Den som bor i en bostadsrätt och är medlem i föreningen kallas bostadsrättshavare. Att vara bostadsrättshavare skiljer sig på många sätt från att vara hyresgäst och bo i en hyresrätt.

Bo i ägarlägenhet

Ägarlägenheter kan beskrivas som ”radhus på höjden” där varje enskild lägenhet utgör en egen fastighet. Som lagfaren ägare till en ägarlägenhet har du rättigheter och skyldigheter på samma sätt som för ett ägt radhus eller en villa.